Διαφήμιση Google AdWords

Ο αποδοτικότερος τρόπος online διαφήμισης!

Η προβολή της επιχείρησής σας μέσω του Google AdWords σας δίνει τη δυνατότητα να προσεγγίσετε μόνο τους πελάτες που ενδιαφέρονται πραγματικά για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας, ακριβώς τη στιγμή που τα αναζητούν στο internet.

  • Προσεγγίζετε ανθρώπους που πραγματικά ενδιαφέρονται για αυτό που προσφέρετε κι έτσι οι πιθανότητες πραγματοποίησης πωλήσεων είναι με το μέρος σας.
  • Δυνατότητα παραμετροποίησης, καθώς μπορείτε να επιλέξετε τις ιστοσελίδες όπου θα εμφανίζεται η διαφήμισή σας, αλλά και τη γεωγραφική περιοχή.
  • Έχετε τον απόλυτο έλεγχο του διαφημιστικού προϋπολογισμού. Το Google AdWords σας προσφέρει μία πληθώρα επιλογών χρέωσης του λογαριασμού σας και αυτό μόνο όταν κάποιος πατήσει τη διαφήμισή σας. Δεν απαιτεί ελάχιστη χρέωση κι έτσι μπορείτε να καθορίσετε οι ίδιοι το διαφημιστικό προϋπολογισμό ανάλογα με τις δυνατότητές σας. Δεν προϋποθέτει χρονική δέσμευση που σημαίνει ότι μπορείτε να διακόψετε τη διαφήμιση όποτε εσείς το κρίνετε σκόπιμο.
  • Παροχή αναλυτικών στατιστικών στοιχείων. Το Google AdWords σας παρέχει αναλυτικό report στο οποίο αναφέρεται ο αριθμός των νέων πελατών που επισκέφθηκαν την ιστοσελίδα σας, πληροφόρηση για το πού σας βρήκαν κ.λπ. Η μελέτη και αξιολόγηση αυτών των στοιχείων είναι πολύτιμη προκειμένου να δείτε τι σας αποδίδει περισσότερο και να επικεντρωθείτε σε αυτό.

Search Engine Optimization - Βελτιστοποίηση Ιστοσελίδων

Γιατί το SEO είναι απαραίτητο;

Η ιστοσελίδα σας είναι μία καλή αρχή της online παρουσίας σας, όμως δεν αρκεί για να αυξήσει την πελατεία σας. Το σημαντικό στο Διαδίκτυο είναι οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας να μπορούν να σας βρουν, ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζονται.


Τι είναι το SEO;

Το Search Engine Optimization (SEO) περιλαμβάνει ένα σύνολο ενεργειών που υλοποιούνται καθ’ όλη τη διάρκεια σχεδιασμού μίας ιστοσελίδας. Πρόκειται για συγκεκριμένες τεχνικές που εφαρμόζονται κατά την κατασκευή της ιστοσελίδας και συμβάλλουν στην κατάταξη της ιστοσελίδας στις υψηλότερες θέσεις των αποτελεσμάτων αναζήτησης. Το SEO υλοποιείται σε τρία κυρίως στάδια:


Σχεδιασμός & Κατασκευή Ιστοσελίδας

Ο σχεδιασμός και η κατασκευή της ιστοσελίδας πρέπει να γίνει με τέτοιο τρόπο ώστε η ιστοσελίδα σας να είναι όσο το δυνατόν πιο φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Αυτό απαιτεί τόσο onsite όσο και offsite βελτιστοποίηση, δηλαδή τόσο στο περιβάλλον που είναι εμφανές προς εσάς όσο και στον κώδικα που βρίσκεται πίσω από την ιστοσελίδα. Το επιτυχημένο SEO προϋποθέτει τις σωστές ενέργειες σε όλα τα στάδια κατασκευής της ιστοσελίδας γι’ αυτό και μπορεί να γίνει μόνο από ανθρώπους που γνωρίζουν καλά αυτό που κάνουν.


Βελτιστοποίηση Περιεχομένου

Εξίσου σημαντικό για τη θέση κατάταξης της ιστοσελίδας σας στις μηχανές αναζήτησης είναι και το περιεχόμενό της, δηλαδή τα κείμενα. Πρέπει να είναι πρωτότυπα, καθώς οι μηχανές αναζήτησης μπορούν εύκολα να εντοπίσουν κείμενα που υπάρχουν σε περισσότερες από μία ιστοσελίδες και να επαναλαμβάνουν τις λέξεις-κλειδιά με τις οποίες οι πελάτες αναζητούν τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.


Δημιουργία Συνδέσμων (Link Building)

Ένας άλλος παράγοντας που συμβάλλει στο SEO είναι οι εξωτερικοί και εσωτερικοί σύνδεσμοι ιστοσελίδας, δηλαδή σύνδεσμοι που υπάρχουν σε άλλες ιστοσελίδες και οδηγούν στη δική σας, ή σύνδεσμοι που υπάρχουν στη δική σας ιστοσελίδα και οδηγούν σε άλλες. Πρόκειται για μία κρίσιμη και δύσκολη διαδικασία, καθώς πρέπει να επιλεγούν links αξιόπιστων ιστοσελίδων που θα έχουν πραγματικό όφελος για την ιστοσελίδα σας.


Τεχνικές SEO που φέρνουν αποτελέσματα

Το SEO είναι απαραίτητο προκειμένου ο σχεδιασμός της ιστοσελίδας σας να είναι μία αποδοτική επένδυση. Το SEO είναι μία έννοια που εγείρει πολλές συζητήσεις και απόψεις σχετικά με το πώς επιτυγχάνεται. Το μόνο βέβαιο είναι ότι πρόκειται για μία δύσκολη διαδικασία και προκειμένου να γίνει επιτυχώς πρέπει να την αναθέσετε σε επαγγελματίες που γνωρίζουν πολύ καλά το αντικείμενο.

Η δεκαετής εμπειρία της Weborient μας έχει προσφέρει πολύτιμη γνώση και εμπειρία ώστε να είμαστε σε θέση να εφαρμόζουμε τεχνικές SEO που φέρνουν πραγματικά αποτελέσματα. Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη και όχι έναν περιστασιακό προμηθευτή, η Weborient είναι αυτό που ψάχνετε.