Σχεδιασμός συσκευασίας

Γιατί η εμφάνιση μετράει!

Ξεκινώντας μια νέα σειρά προϊόντων ή είτε θέλετε να ανανεώσετε την εμφάνιση στις συσκευασίες σας οι γραφίστες της Weborient μπορούν να σας βοηθήσουν να δημιουργήσετε τις συσκευασίες και τις ετικέτες για να ταιριάζουν σε κάθε εφαρμογή του προϊόντος.

Η συσκευασία πρέπει να δημιουργεί εμπιστοσύνη στον καταναλωτή, καθιστώντας το προϊόν σας άμεσα αναγνωρίσιμο και διάκριτο από τον ανταγωνισμό σας . Η συσκευασία και η σήμανση είναι ένα μέσο που θα πρέπει εμφανώς να αναδεικνύει το χαρακτήρα, τη χρήση και πρόθεση του προϊόντος σας,οι δυνητικοί πελάτες αν δεν γνωρίζουν τι κάνει , τότε δεν είναι βέβαιο πως δεν θα θέλουν να το αγοράσουν.

Μπορούμε να σας βοηθήσουμε στο σχεδιασμό των προϊόντων σας ώστε να αποπνέουν το σκοπό και την αίσθηση του προϊόντος σας.

Δείγματα πελατών

Πώς σχεδιάζουμε το Έντυπο Υλικό σας

Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε σε κάθε σχεδιασμό που αναλαμβάνουμε, είναι ο καθορισμός της κατάλληλης δημιουργικής προσέγγισης που θα αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το προϊόν και το μήνυμα που θέλει να μεταδώσει. Είτε μιλάμε για ετικέτα, είτε για ένα κουτί η προσέγγισή μας παραμένει το ίδιο στοχευμένη και συνεπής. Για τη Weborient ο σχεδιασμός οποιουδήποτε προϊόντος σημαίνει:

  • Σχεδιασμός που συνάδει με το δημιουργικό του λογοτύπου και το αντικείμενο της επιχείρησης
  • Διαφοροποιημένη αισθητική προσέγγιση
  • Καθαρός σχεδιασμός, χρήση αντιθέσεων, λευκού χώρου και γραφικών στοιχείων που «οδηγούν» το μάτι του αναγνώστη.
  • Έμφαση στις πληροφορίες που θα παρακινήσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.

Ο σχεδιασμός της συσκευασίας μου ολοκληρώθηκε! Και τώρα…;

Ο σχεδιασμός οποιασδήποτε συσκευασίας είναι το πρώτο βήμα της διαδικασίας, αφού στη συνέχεια ακολουθεί η εκτύπωσή του. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές που παρέχουν υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και αναλαμβάνουμε την επιμέλεια εκτύπωσης της συσκευασίας σας, επιβλέποντας όλη τη διαδικασία μέχρι το εκτυπωμένο υλικό να φτάσει στα χέρια σας.

Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη και όχι έναν περιστασιακό προμηθευτή, η Weborient είναι αυτό που ψάχνετε.