Σχεδιασμός Εντύπων

Γιατί τα έντυπα μένουν.

Παρά τη ραγδαία τεχνολογική εξέλιξη των τελευταίων ετών και την άνοδο των ψηφιακών μέσων, η έντυπη επικοινωνία εξακολουθεί να αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι κάθε επιχείρησης. Δε νοείται επαγγελματίας χωρίς κάρτες, εστιατόριο χωρίς κατάλογο, ξενοδοχείο χωρίς μπροσούρα, εκδήλωση χωρίς πρόσκληση. Στο σχεδιασμό εντύπων καλούμαστε να συνδυάσουμε στοιχεία όπως κείμενο, φωτογραφίες, γραφικά στοιχεία κ.ά. με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτύχουμε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως να διαφοροποιήσουμε το έντυπό μας προκειμένου να ξεχωρίσει ανάμεσα στα αμέτρητα έντυπα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Στο σχεδιασμό εντύπων καλούμαστε να συνδυάσουμε στοιχεία όπως κείμενο, φωτογραφίες, γραφικά στοιχεία κ.ά. με τέτοιο τρόπο ώστε να επιτύχουμε ένα άρτιο αισθητικό αποτέλεσμα, αλλά κυρίως να διαφοροποιήσουμε το έντυπό μας προκειμένου να ξεχωρίσει ανάμεσα στα αμέτρητα έντυπα που κυκλοφορούν στην αγορά.

Πώς σχεδιάζουμε το Έντυπο Υλικό σας

Η πρόκληση που αντιμετωπίζουμε σε κάθε σχεδιασμό εντύπου που αναλαμβάνουμε, είναι ο καθορισμός της κατάλληλης δημιουργικής προσέγγισης που θα αναδείξει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το περιεχόμενο του εντύπου και το μήνυμα που θέλει να μεταδώσει. Είτε μιλάμε για επαγγελματική κάρτα, είτε για έναν πολυσέλιδο κατάλογο προϊόντων η προσέγγισή μας παραμένει το ίδιο στοχευμένη και συνεπής. Για τη Weborient ο σχεδιασμός οποιουδήποτε έντυπου υλικού σημαίνει:

  • Σχεδιασμός που συνάδει με το δημιουργικό του λογοτύπου και το αντικείμενο της επιχείρησης
  • Διαφοροποιημένη αισθητική προσέγγιση
  • Καθαρός σχεδιασμός, χρήση αντιθέσεων, λευκού χώρου και γραφικών στοιχείων που «οδηγούν» το μάτι του αναγνώστη.
  • Έμφαση στις πληροφορίες που θα παρακινήσουν το ενδιαφέρον του πελάτη.

Ο σχεδιασμός του εντύπου μου ολοκληρώθηκε! Και τώρα…;

Ο σχεδιασμός οποιουδήποτε εντύπου είναι το πρώτο βήμα της διαδικασίας, αφού στη συνέχεια ακολουθεί η εκτύπωσή του. Συνεργαζόμαστε με αξιόπιστους προμηθευτές που παρέχουν υψηλή ποιότητα εκτύπωσης και αναλαμβάνουμε την επιμέλεια εκτύπωσης του εντύπου σας, επιβλέποντας όλη τη διαδικασία μέχρι το εκτυπωμένο υλικό να φτάσει στα χέρια σας.

Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη και όχι έναν περιστασιακό προμηθευτή, η Weborient είναι αυτό που ψάχνετε.