Σχεδιασμός Λογοτύπου

Ο σχεδιασμός λογοτύπου δεν είναι απλά τέχνη. Είναι επιστήμη.

Ένα επιτυχημένο λογότυπο αντανακλά τη φιλοσοφία της επιχείρησης και τη φύση των προϊόντων και των υπηρεσιών της. Το logo δημιουργεί ένα σιωπηλό διάλογο της επιχείρησης με τους πελάτες, μεταφέροντας το όραμα που διέπει τη λειτουργία και τους στόχους της απλά, άμεσα και ξεκάθαρα. Στη Weborient γνωρίζουμε ότι ο σχεδιασμός του λογότυπου σας είναι μία ιδιαίτερα σημαντική και ζωτικής σημασίας διαδικασία για την επιχείρησή σας. Η πολύχρονη εμπειρία μας, μας επιτρέπει να σχεδιάζουμε λογότυπα που συνάδουν με τη φιλοσοφία της εταιρίας σας, αντικατοπτρίζουν το όραμά σας και μεταφέρουν στους πελάτες σας ακριβώς αυτό που θέλετε να τους πείτε.

Πώς σχεδιάζουμε το λογότυπό σας

Επιτυχημένο λογότυπο είναι εκείνο που ταιριάζει στην προσωπικότητα και τον χαρακτήρα της επιχείρησής σας. Γι’ αυτό λοιπόν, πριν καν ξεκινήσουμε να σχεδιάζουμε, μελετάμε προσεκτικά τη φιλοσοφία, το όραμα, τους στόχους, τη στρατηγική τοποθέτησης, το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και φυσικά, τον ανταγωνισμό σας. Ένα καλό brief είναι το πρώτο και σημαντικότερο βήμα σχεδιασμού του logo σας. Για τη Weborient ο σχεδιασμός ενός επιτυχημένου λογοτύπου σημαίνει:

  • Αισθητική προσέγγιση που ταιριάζει στην επιχείρηση.
  • Έξυπνο, απλό και καθαρό design υψηλών προδιαγραφών.
  • Δυνατότητα εφαρμογής σε κάθε πιθανό Μέσο και υλικό προβολής και σε οποιαδήποτε διάσταση, παραμένοντας καθαρό και ευανάγνωστο.
  • Επίτευξη αναγνωρισιμότητας.
  • Μοναδικότητα.
  • Διαχρονικότητα.