Ξενοδοχειακές Λύσεις

Κερδίστε περισσότερες κρατήσεις!

Κάθε πλάνο διακοπών και αναζήτηση ταξιδιωτικού προορισμού ξεκινά με τη σχετική έρευνα στο internet. Μερικά μόνο clicks αρκούν για να δώσουν στους ενδιαφερόμενους όλη την πληροφόρηση που χρειάζονται σε ελάχιστο χρόνο. Οι επισκέπτες έχουν γίνει πιο απαιτητικοί ως προς αυτά που θέλουν να γνωρίζουν πριν αποφασίσουν να κλείσουν τη διαμονή τους σε κάποιο τουριστικό κατάλυμα γι’ αυτό και η ιστοσελίδα σας έχει πλέον άμεση σχέση με τον αριθμό των κρατήσεών σας.

Η ιστοσελίδα του τουριστικού ενός καταλύματος είναι στην πλειοψηφία των περιπτώσεων η πρώτη εικόνα που έχει ο επισκέπτης για την επιχείρηση. Εάν αυτή η πρώτη εντύπωση δεν είναι θετική, τότε ο επισκέπτης απλά θα προχωρήσει στον επόμενο. Μην ξεχνάτε ότι ο επισκέπτης μίας ιστοσελίδας κρίνει την ιστοσελίδα σε λιγότερο από 3 δευτερόλεπτα για να αποφασίσει εάν τελικά θα παραμείνει σε αυτή.

Ο ποιοτικός αισθητικός σχεδιασμός, οι καλές φωτογραφίες, η παροχή όλων των απαραίτητων πληροφοριών, τα σχόλια των επισκεπτών είναι μόνο μερικά από τα στοιχεία που θα πείσουν τον επισκέπτη για το επίπεδο των υπηρεσιών σας και θα τον ενθαρρύνουν να πραγματοποιήσει την κράτησή του. Και αυτό το σημείο είναι κρίσιμο, διότι μία θετική εμπειρία του επισκέπτη από την ιστοσελίδα σας δεν αρκεί. Άλλωστε, ο σκοπός όλων των παραπάνω δεν είναι τελικά να κλείσει τη διαμονή του στο κατάλυμά σας; Είναι απαραίτητο λοιπόν, να του προσφέρετε αυτή τη δυνατότητα μέσω Φόρμας Κράτησης, σύνδεσης με υπηρεσίες Online Booking ή ακόμα και μέσω του δικού σας Συστήματος Online Κρατήσεων. Κανένας πελάτης δεν θα μπει στη διαδικασία να σας τηλεφωνήσει για πληροφορίες που θεωρεί δεδομένο ότι θα έπρεπε να παρέχονται στην ιστοσελίδα σας, ειδικά όταν υπάρχουν τόσοι άλλοι που τις παρέχουν χωρίς επιπλέον προσπάθεια από την πλευρά του.


Πώς κατασκευάζουμε την ιστοσελίδα του καταλύματός σας.

Η ιστοσελίδα του τουριστικού σας καταλύματος είναι προέκταση της επιχείρησής σας, γι’ αυτό και πρέπει να συνάδει με τη φιλοσοφία και τους στόχους της. Οι υπηρεσίες των τουριστικών καταλυμάτων ειδικότερα, βασίζονται στην εμπειρία που δημιουργούν για τους επισκέπτες τους, γι’ αυτό και είναι σημαντικό αυτή η εμπειρία να αποπνέεται και από την ιστοσελίδα σας. Η προσέγγισή μας σε κάθε project κατασκευής ιστοσελίδας για τουριστικό κατάλυμα επικεντρώνεται στην ολοκληρωμένη παρουσίαση του καταλύματος και την ανάδειξη των ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων σας τα οποία θα κεντρίσουν το ενδιαφέρον των επισκεπτών και θα αυξήσουν τις κρατήσεις σας. Για τη Weborient η κατασκευή ιστοσελίδας για το τουριστικό σας κατάλυμα σημαίνει:

  • Γραφικό περιβάλλον υψηλής αισθητικής.
  • Πολύγλωσσο περιεχόμενο.
  • Παροχή όλων των πληροφοριών που αναζητά ο επισκέπτης (εγκαταστάσεις, προσφερόμενες υπηρεσίες, τοποθεσία, τοπικοί προορισμοί και αξιοθέατα, χάρτης πρόσβασης κ.λπ.).
  • Ποιοτικό φωτογραφικό υλικό.
  • Φόρμα Κρατήσεων για να μην χάνετε ούτε κράτηση.
  • Σύνδεση με ιστοσελίδες online κρατήσεων (Booking, Trivago, Tripadvisor κ.λπ.)
  • Ενημέρωση των πελατών σας για εποχικές προσφορές, νέα, αλλαγή τιμοκαταλόγου κ.λπ. μέσω εύκολου και λειτουργικού Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS).
  • Στατιστικά επισκεψιμότητας.
  • Βελτιστοποίηση ιστοσελίδας για τις μηχανές αναζήτησης (SEO).
  • Σύνδεση με τα social media (Facebook, Twitter, YouTube κ.λπ.).

Δείγματα


Έχουμε σφαιρική άποψη για την παρουσία του ξενοδοχείου σας στο Internet

Είμαστε υπεύθυνοι για την online στρατηγική και το internet marketing, δεκάδων ξενοδοχείων. Με διαφήμιση στο Google, SEO, display advertising, email marketing και άλλους τρόπους online προβολής, μπορούμε να σας παρέχουμε μια συνολική πρόταση για την καλύτερη απόδοση της παρουσίας σας στο διαδίκτυο. Η προσεκτική μελέτη των στατιστικών στοιχείων όλων των ξενοδοχείων με τα οποία συνεργαζόμαστε, μας κάνει μέρα με την μέρα καλύτερους, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε όχι μόνο τεχνολογικά σύγχρονα και λειτουργικά συστήματα, αλλά στρατηγικές σχεδιαστικές λύσεις που λαμβάνουν υπόψη τη ψυχολογία των επισκεπτών σας και τους οδηγούν στην online κράτηση.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε λεπτομέρειες σχετικά με τις ξενοδοχειακές λύσεις που μπορούμε να σας προσφέρουμε.

Η ιστοσελίδα του καταλύματος είναι έτοιμη! Και τώρα…;

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας μας, η οποία φυσικά δεν τελειώνει με την παράδοση της ιστοσελίδας. Εξακολουθούμε να είμαστε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση, άμεση τεχνική υποστήριξη και χρήσιμες συμβουλές όποτε το χρειάζεστε. Η δεκαετής εμπειρία της Weborient, μας επιτρέπει να έχουμε σφαιρική άποψη για την παρουσία του τουριστικού σας καταλύματος στο διαδίκτυο. Μελετούμε σε συνεχή βάση τα στατιστικά στοιχεία όλων των ξενοδοχείων με τα οποία συνεργαζόμαστε, ώστε να μπορούμε να σας προτείνουμε όχι μόνο τεχνολογικά σύγχρονα και λειτουργικά συστήματα, αλλά και στρατηγικές σχεδιαστικές λύσεις που λαμβάνουν υπ’ όψιν την ψυχολογία των επισκεπτών σας και τους οδηγούν στην πραγματοποίηση της online κράτησης

Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη και όχι έναν περιστασιακό προμηθευτή, η Weborient είναι αυτό που ψάχνετε.