Γνωρίζετε ότι έχετε λιγότερα από τρία δευτερόλεπτα στη διάθεσή σας προκειμένου να κεντρίσετε το ενδιαφέρον των επισκεπτών της ιστοσελίδας σας και να τους πείσετε να παραμείνουν σε αυτή;

Πώς θα το καταφέρετε; Παρέχοντας μέσω της ιστοσελίδας σας τις πληροφορίες που αναζητούν και ισχυρά κίνητρα ώστε να κάνουν το επόμενο βήμα και να έρθουν σε επικοινωνία μαζί σας. Φυσικά, όλα αυτά πρέπει να προσφέρονται στα πλαίσια ενός φιλικού και λειτουργικού περιβάλλοντος διαχείρισης ιστοσελίδας.

Στη Weborient λαμβάνουμε υπ’ όψιν όλες τις παραμέτρους που συμβάλλουν στην κατασκευή μίας επιτυχημένης ιστοσελίδας. Επιτυχημένη ιστοσελίδα για εμάς είναι η ιστοσελίδα που καταφέρνει όχι απλά να υλοποιήσει, αλλά να ξεπεράσει τους στόχους και τις προσδοκίες των πελατών μας.

Αντιμετωπίζουμε κάθε έργο κατασκευής ιστοσελίδας ως μία νέα πρόκληση που μας δίνει τη δυνατότητα να υποστηρίξουμε την επιχείρησή σας, παρέχοντας ολοκληρωμένες λύσεις σχεδιασμού και υλοποίησης Ιστοσελίδων που ταιριάζουν στις δικές σας ανάγκες και ενισχύουν το ανταγωνιστικό σας πλεονέκτημα.


Πώς δουλεύουμε

Το πρώτο στάδιο για την κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι να μάθουμε περισσότερα για την επιχείρησή σας: να γνωρίσουμε τη φιλοσοφία που διέπει τη λειτουργία της, να κατανοήσουμε τους στόχους και τις ανάγκες της και να ερευνήσουμε τον ανταγωνισμό. Στη συνέχεια, προχωράμε στην κατασκευή της ιστοσελίδας η οποία δεν σταματά στον όμορφο σχεδιασμό. Για τη Weborient η κατασκευή ιστοσελίδας σημαίνει:

  • Ο σχεδιασμός και η κατασκευή της Ιστοσελίδας θα είναι φιλική προς τους χρήστες.
  • Για την κατασκευή θα χρησιμοποιηθούν σύχρονες τεχνολογίες που εξασφαλίζουν την ταχύτητα και την ασφάλεια της ιστοσελίδας.
  • Search Engine Optimization (SEO) ώστε οι πελάτες σας να σας βρίσκουν ακριβώς τη στιγμή που το χρειάζονται.
  • Εύκολη διαχείριση της Ιστοσελίδας σας μέσω λειτουργικού Συστήματος Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS).
  • Στατιστικά επισκεψιμότητας ιστοσελίδας.
  • Σύνδεση της Ιστοσελίδας σας με τα social media (Facebook, Twitter, YouTube κ.λπ.).

Η κατασκευή της ιστοσελίδας ολοκληρώθηκε! Και τώρα…;

Η κατασκευή της ιστοσελίδας σας είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας μας, η οποία φυσικά δεν τελειώνει με την παράδοση της ιστοσελίδας. Εξακολουθούμε να είμαστε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση, άμεση τεχνική υποστήριξη και χρήσιμες συμβουλές όποτε το χρειάζεστε. Η δεκαετής εμπειρία της Weborient μας επιτρέπει να έχουμε σφαιρική άποψη για την παρουσία της επιχείρησής σας στο διαδίκτυο. Η κατασκευή ιστοσελίδων δεν είναι το μοναδικό αντικείμενό μας. Αντίθετα, παρέχουμε μία ευρεία γκάμα interactive marketing λύσεων και σας κρατάμε ενήμερους για νέες δυνατότητες, προτείνοντας τον καταλληλότερο τρόπο προώθησης της ιστοσελίδας σας (Διαφήμιση στο Google, Search Engine Optimization, Social Media Marketing κ.λπ.).