Κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος (E-shop)

Πραγματοποιήστε πωλήσεις 24 ώρες το 24ωρο

Πώς θα σας φαινόταν ένα κατάστημα όπου οι πελάτες μπορούν να αγοράζουν 7 ημέρες την εβδομάδα, 24 ώρες το 24ωρο; Ακατόρθωτο; Κι όμως δεν είναι!

Η κατασκευή του eshop σας προσφέρει αυτή τη δυνατότητα με ελάχιστα λειτουργικά έξοδα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα επιτρέπει στους καταναλωτές να αγοράζουν τα προϊόντα σας οποιαδήποτε ημέρα και ώρα από το σπίτι, τη δουλειά, ακόμα και το κινητό τους. Μάλιστα, έρευνες έχουν δείξει ότι η πλειοψηφία των πωλήσεων στο Διαδίκτυο πραγματοποιείται σε ημέρες και ώρες που τα φυσικά καταστήματα είναι κλειστά. Βέβαια, οι καταναλωτές που χρησιμοποιούν το Διαδίκτυο για τις αγορές τους απορρίπτουν εύκολα και εμπιστεύονται με δύσκολα. Το eshop σας καλείται να κερδίσει την εμπιστοσύνη τους εντός λίγων δευτερολέπτων ώστε οι απλοί επισκέπτες του eshop να μετατραπούν σε αγοραστές.

Η κατασκευή ενός eshop που λειτουργεί και έχει πραγματικό όφελος για την επιχείρησή σας δεν είναι απλή υπόθεση. Η κατασκευή eshop προϋποθέτει προσεκτική μελέτη και σωστό σχεδιασμό μίας πληθώρας παραμέτρων.

Πώς κατασκευάζουμε το eshop σας

Η κατασκευή του eshop από τη Weborient γίνεται με βασικό άξονα τα προϊόντα που θα πουλάει. Μελετάμε τα χαρακτηριστικά και το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα των προϊόντων σας και στη συνέχεια, σας προτείνουμε τη λύση που ταιριάζει περισσότερο στις δικές σας ανάγκες. Για τη Weborient η κατασκευή eshop σημαίνει:

  • Ποιοτικός αισθητικός σχεδιασμός που ισορροπεί με τη σωστή λειτουργία και την υψηλή ταχύτητα ανταπόκρισης του eshop.
  • Φιλικότητα χρήσης και λειτουργικότητα ακόμα και για χρήστες λιγότερο εξοικειωμένους με το Διαδίκτυο
  • Εύκολη πλοήγηση και λειτουργική δομή που ενθαρρύνουν την πώληση
  • Καλλιέργεια του αισθήματος εμπιστοσύνης προς τους επισκέπτες και εξασφάλιση της ασφάλειας των συναλλαγών.
  • Απλό και εύχρηστο περιβάλλον διαχείρισης του eshop για εύκολη διαχείριση των προϊόντων και έλεγχο των παραγγελιών.
  • Αναλυτικά στατιστικά επισκεψιμότητας.
  • Σύνδεση με τα social media (Facebook, Twitter, YouTube κ.λπ.).

To eshop μου είναι έτοιμο! Και τώρα…;

Η κατασκευή του eshop σας είναι μόνο η αρχή της συνεργασίας μας, η οποία φυσικά δεν τελειώνει με την παράδοσή του σε εσάς. Εξακολουθούμε να είμαστε δίπλα σας, παρέχοντας εκπαίδευση, άμεση τεχνική υποστήριξη και χρήσιμες συμβουλές όποτε το χρειάζεστε. Η εμπειρία της Weborient στην κατασκευή ιδιαίτερα επιτυχημένων eshop, μας επιτρέπει να έχουμε σφαιρική άποψη για τους τρόπους προώθησης του eshop σας στο Διαδίκτυο προκειμένου να αυξήσετε τις πωλήσεις σας.

Εάν αναζητάτε έναν αξιόπιστο συνεργάτη και όχι έναν περιστασιακό προμηθευτή, η Weborient είναι αυτό που ψάχνετε.